Vision

Min vision

Min vision er at hjælpe andre med at hjælpe sig selv, fordi vi har brug for en verden styret af hjerte og kærlighed. En verden, hvor venlighed værdsættes højt.

Derfor tilbyder jeg coaching forløb til dig som menneske i både virksomheder og privat regi. For det er mit mål og mit ønske at støtte alle i at realisere sig selv og opnå det bedste liv.

Vi har alle ret til at være de unikke mennesker, vi er skabt til at være. Det opnår vi ved at forløse vores fulde potentiale og talenter til glæde for os selv, andre og vores omgivelser.

Hver dag rummer nye begyndelser og uendelige muligheder. Jeg ønsker, at vi gennem coaching lærer at skelne, hvad der er vigtigt og nødvendigt for et sundt og harmonisk liv.

Vi skal lære at genkende, hvad der er ægte og sandt i vores liv 
– og jeg kan hjælpe dig den rette vej. 

 

Balance og selvværd

Flere børn og unge søger hjælp i psykiatrien eller hos BørneTelefonen. Og mange familier lider under et stort pres i hjemmet. Et barn i ubalance påvirker nemlig hele familien.

Derfor ønsker jeg at hjælpe med en livscoaching, hvor jeg bruger naturlige, sunde og stærke metoder samt redskaber, der skaber livsvarige mønstre og vaner til et højt selvværd til at håndtere livets udfordringer.

Se Sundhedsdatastyrelsens nye opgørelse her

Læs artikel fra BørneTelefonen her

coaching og uddannelse
OOnik coaching

Krop og sind

Jeg ser børn og unge mennesker som sunde, raske og med sunde reaktioner. Så hvis vi føler ubehag i kroppen, er det et sundt og stærkt tegn fra kroppen om, at vi har overbelastet vores krop og sind.

Derfor er det vigtigt at lytte til kroppens og sindets tegn, handle anderledes og mærke efter hvilken retning og mål, der er vigtig for den enkelte.

Personligt forløb med udvikling og coaching hos Gitte fra OOnik

Børn og unge

Jeg hjælper børn og unge til at trives og bidrager til at skabe balance i hele familien eller organisationen.

Det påvirker alle, der er omkring et barn i mistrivsel og ubalance, så energien og fokus låses fast på det. Det betyder, at når vi oplever vores barn har det bedre og finder tilbage til sig selv vil overskuddet og energien til os selv, eventuelle søskende, vores parforhold og vores professionelle arbejde blive langt højere. Det samme gælder alle parter i skolen.

coaching og vejledning af børn og unge

Det gode liv

Et godt liv handler om, hvordan du har det. Det er den sande natur af overflod og velstand. Vi fortjener alle – og har ret til at leve et lykkeligt liv fyldt med ro, balance, passion og styrke.

De valg, vi træffer, har betydning. Vi skal være bevidste om, hvilken vej vi ønsker at gå og handle derefter. Det er livets vej – at handle ud fra kærlighed til os selv for at give kærlighed videre til andre.

OOnik

Jeg ser
det hele menneske

Personligt forløb med udvikling og coaching hos Gitte fra OOnik

Jeg drømmer om og ønsker at leve i en verden baseret på kærlige, sunde værdier og den bedste energi. En bæredygtig verden, hvor bæredygtighed starter indefra – hos os selv.

Kontakt

Kontakt mig for en uforpligtende dialog omkring, hvad jeg kan gøre for dig. Send gerne en mail: kontakt@oonik.dk eller ring til mig på: 2298 4677. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Lad os sammen skabe mere ligeværd, nærvær og selvværd

OOnik

LivsCoaching – Børn og unge

OOnik

Coaching – virksomheder

OOnik

Uddannelse

Vejledning til ledere teams og samarbejde
Coaching i naturen giver indre ro og balance
Udvikling af selvtillid og mod
OOnik coaching og uddannelse til livet