Uddannelse

BEST EDUCATION, BEST LIFE

Jeg ønsker at skabe Verdens Bedste Skole, så vi har de bedste vilkår for at lære, være fleksible, kreative, legende, innovative og skabe den bedste verden for os selv, vores børn, naturen og jorden.

Mit fokus og blik er rettet mod dannelse og livsmestring, fordi det er en væsentlig, og yderst vigtig faktor for at blive hele mennesker, og som der er et stort behov for i vores samfund, for at vi kan navigere i og mestre livet.

Mennesker spejler sig i hinanden. Børn og unge mennesker spejler sig meget i de sociale medier, der tilbydes i dag og det er vigtigt, de lærer og får redskaber til at mærke sig selv og gå den vej, de selv ønsker.

Med de mange input, børn og unge får hver dag, er behovet for at slappe af og sørge for hjernepauser større end nogensinde før, og vi skal tilbyde sunde og stærke måder at komme i ro på, så vi undgår, at de vælger usunde og somme tider ødelæggende alternativer. Læs mere her

Jeg tilbyder redskaber, der giver et sundt og solidt fundament for dagens læring i skolen og som gør børn bedre rustet til at komme igennem de udfordringer, som de møder i hverdagen.

Skolens Bedste Ritualer

OOniks ”Skolens Bedste Ritualer” giver elever og undervisere en tryghed, ro og balance i at vide, hvad der skal ske i en verden, der er foranderlig. Tryghed, ro og balance er nødvendig for at gøre os klar til at modtage og implementere ny læring og hjælper os med at skabe de bedste resultater og opnå personlige mål.

Når vi får os selv renset for oplevelser og påvirkninger, vi trækker med os ind i læringsrummet, og som er uhensigtsmæssige for læringen, så mærker vi, at vores hjerne og krop slapper af, og vi er tilstede i NUET.

 

Se mig
Hold balancen

Skolens Bedste Ritualer er gode for alle i læringsrummet

I klasserummet er det underviseren, som gør sig klar til at facilitere den bedste undervisning i samarbejde med elever, der er klar til at optage ny viden, være kreative, legende og tænke innovativt.

Skolens Bedste Ritualer strukturerer skoledagen, sådan at hjerne og krop får pauser over en hel skoledag, så alle børn bliver klar til ny læring. Hvis vi undlader at gøre det, skaber børn og unge selv pauser ved f.eks. at ”falde i staver”, når deres hjerne har behov for det og på forskellige og ukontrollerbare tidspunkter.

Så vi har her mulighed for at skabe et fælles udgangspunkt, hvor hjerne og krop er indstillet på og klar til læring. Alle er helt enkelt blevet nulstillet – hjerne og krop er helt klar til ny viden, nye indsigter og kreativitet.

Gennem faste, afslappende og rolige ritualer skabes et sundt og solidt grundlag for en mere rolig og balanceret tilværelse.
Skolens Bedste Ritualer skaber en optimal tilstand til at optage, implementere og fastholde læring på et dybere niveau.

 

Skolens Bedste Ritualer indeholder

 • 2-dages kursusforløb for undervisere á 3 timer.
 • Startkit sæt, der indeholder alt væsentligt, til en god opstart, så du let og hurtigt kan komme i gang med meditation og meditativ bevægelse i din egen undervisning.
 • Undervisning til alle aldersgrupper
Selvtillid

Skolens Bedste Ritualer

 • Er en struktur og ramme til ro og balance
 • Styrker fællesskabsfølelsen
 • Er let og enkelt at gå i gang med
 • Lader ”batterierne” op
 • Skaber et unikt fundament i skolen
 • Er udviklet til at kunne bruges af børn og unge i alle aldre

Yoga

5 hovedområder

På OOniks kursusforløb for undervisere arbejder vi med 5 hovedområder:

Meditation
Hvad er meditation, hvorfor arbejder vi med meditation, hvordan udfører du en meditation og hvordan får du meditation ind i den daglige skolehverdag

Åndedræt
Hvordan bruger du åndedrættet bevidst, og hvad gør det ved vores krop, når vi fokuserer på åndedrættet.

Meditativ bevægelse
Hvordan bruger du SLOW bevægelse og hvorfor gør vi det.

Sjæl/hjerte og ego
Hvad er sjæl/hjerte og ego, hvordan skelner vi og hvad gør det ved vores autenticitet som underviser.

Visualisering
Hvorfor bruger vi visualisering og hvilken betydning har det for læringsprocesser.
OOnik

Vi skal lade op, når vi

er i skole og på arbejde

Yoga og Spirituel vejledning

Skolens Bedste Ritualer

 • Ønsker at skabe det bedste udgangspunkt hos hvert enkelt menneske
 • Er et redskab
 • Skaber en hyggestund på en ny og berigende måde
 • Optimerer hjerne og krop
 • Skaber en bedre kropsfornemmelse og dermed bedre kontakt til os selv
 • Skaber fokus på vores ”være”-side og lader vores ”gøre”-side slappe af
 • Forstærker vores intuition

OOnik ønsker at forbedre livskvaliteten hos hvert enkelt individ, så de står strålende i deres eget lys